Στίβος: Ξεκίνησαν τα έργα αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα στο ΟΑΚΑ

Πηνελόπη Γκιώνη
οακα

bet365

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ.

Από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, συνεργεία έχουν μπει στα ανοιχτά προπονητήρια Κ1 και Κ2 στο ΟΑΚΑ και έχουν ξεκινήσει τα έργα για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στον χώρο.

Το συνεργείο ξεκινά με την αφαίρεση του υπάρχοντα τάπητα ώστε να προχωρήσει στην εγκατάσταση νέου, που θα εξυπηρετήσει πληθώρα αθλητών και αθλητριών και θα κάνει ξανά το ΟΑΚΑ ένα πλήρες προπονητήριο, στο οποίο θα μπορούν να προπονούνται απρόσκοπτα όλοι.

Το συγκεκριμένο έργο πριλαμβάνει την αντικατάσταση του συνόλου των συνθετικών ελαστικών ταπήτων (ταρτάν) με διεθνώς πιστοποιημένα υλικά, σε μία συνολική επιφάνεια 6.750 τ.μ. Το έργο αφορά στο Κεντρικό Στάδιο, το προθερμαντήριο Κεντρικού Σταδίου, τα βοηθητικά γήπεδα Κ1 και Κ2 και το Κλειστό Προπονητήριο, έτσι ώστε οι συνθετικοί ελαστικοί τάπητες να είναι κατάλληλοι ως προς την αναγνώριση επιδόσεων αθλητών σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες.

Το έργο συντήρησης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στους χώρους του ΟΑΚΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004», αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε έναν χρόνο.

οακα ταπητας

@Photo credits: Κωνσταντίνος Χαλιορής / Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα