Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στα ημιτελικά των 60μ. ο Νυφαντόπουλος (vid)

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στα ημιτελικά των 60μ. ο Νυφαντόπουλος (vid)

bet365

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος μπήκε στα προκριματικά των 60 μέτρων με την χειρότερη επίδοση στη σειρά του, το πάλεψε κι έκανε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 6.72, για να πάρει θέση στα απογευματινά ημιτελικά!

Η παρουσία του Γιάννη Νυφαντόπουλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στον προκριματικό των 60 μέτρων, ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Μπήκε να τρέξει σε μία δυνατή σειρά, κόντρα στον Γιαν Βόλκο (πρώην κάτοχο του τίτλου στη διοργάνωση που κέρδισε την σειρά με 6.62) και σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 6.72!

Βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου (6.73 είχε) και τερμάτισε έκτος σε μία σειρά που είχε μπει με την χειρότερη επίδοση.

Ο χρόνος του, του έδωσε μάλιστα και θέση στα απογευματινά ημιτελικά αφού ήταν ένας από τους 4 ταχύτερους που δεν τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της σειράς του.

Ταχύτερος όλων στα προκριματικά ο ολυμπιονίκης του 2021, Μαρσέλ Τζέικομπς με 6.57.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν σήμερα στις 17:45 ώρα Ελλάδος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα