ATP: Τα μεγάλα ραντεβού έως το φινάλε του 2021

Newsroom
ATP: Τα μεγάλα ραντεβού έως το φινάλε του 2021
Τα Masters στην Καλιφόρνια και στο Παρίσι και φυσικά ο τελικός στο Τορίνο ξεχωρίζουν στην τελευταία περίοδο του καλεντάρι της ATP για το 2021.

Μετά από την ολοκλήρωση του US Open στα χρόνια προ του covid-19 ακολουθούσε η ενδιαφέρουσα περίοδος της Ασίας με Σανγκάη, Πεκίνο, Τόκιο και άλλες πόλεις με σημαντικά τουρνουά.

Τόσο το 2020 όσο και το 2021 η περίοδος αυτή λόγω covid-19 ακυρώθηκε και έτσι δεν μένουν και πολλά σημαντικά τουρνουά έως το φινάλε του 2021.

Απομένουν δυο Masters και φυσικά το ATP Finals. Αρχή με το Indian Wells που θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια από τις 7 έως τις 17/10 και ακολουθεί το Paris Masters (1-7/11).

To ATP Finals θα διεξαχθεί φέτος στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21/11 με την συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και άλλων 7 παικτών (Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ έχουν προκριθεί).

Ο Έλληνας τενίστας θα ταξιδέψει στην Καλιφόρνια αλλά και στο Παρίσι ενώ ενδέχεται να επιλέξει και φέτος το τουρνουά της Βιέννης.

Στην τελευταία περίοδο της σεζόν δεν θα δούμε τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Ράφα Ναδάλ, τον Ντομινίκ Τιμ ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα