Ναδάλ: Αποχαιρέτησε με νίκη το ATP Finals

Newsroom
Ναδάλ: Αποχαιρέτησε με νίκη το ATP Finals
Ο Ράφαελ Ναδάλ ολοκλήρωσε με γλυκιά γεύση την παρουσία του στο ATP Finals., νικώντας 2-0 τον Κάσπερ Ρουντ, που περιμένει στα ημιτελικά έναν εκ των Στέφανου Τσιτσιπά ή Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αποχαιρέτησε με γλυκιά γεύση το ATP Finals, με τον Ισπανό να επικρατεί του Κάσπερ Ρουντ με 7-5, 7-5 στον αγώνα που άνοιξε την 3η και τελευταία αγωνιστική του «πράσινου» ομίλου.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ναδάλ μετά τις ήττες από τους Φριτζ και Οζέρ-Αλιασίμ είχε χάσει κάθε ελπίδας πρόκρισης.

Από την άλλη ο Κάσπερ Ρουντ έχει ήδη εξασφαλίσει από την πρώτη θέση την πρόκριση στα ημιτελικά και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον αγώνα των Τσιτσιπά και Ρούμπλεφ, που θα γίνει την Παρασκευή (18/11, 22:00) και θα ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων.

Το ενδιαφέρον στον «πράσινο» όμιλο στρέφεται στον αγώνα του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με τον Τέιλορ Φριτζ την Πέμπτη (17/11, 22:00) από όπου θα προκύψει ο παίκτης που θα περάσει στα ημιτελικά και θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ναδάλ ολοκλήρωσε τη χρονιά με ρεκόρ 38 νίκες, έξι ήττες και έχοντας κατακτήσει τους τίτλους στο Roland Garros, στο Αυστραλιανό Όπεν, το Ακαπούλκο και στη Μελβούρνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα