Στην 8αδα Τζόκοβιτς και Αλκαράθ στο Σινσινάτι

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τζόκοβιτς χαιρετάει τον κόσμο
Τα φαβορί προκρίθηκαν στα βραδινά ματς του Σινσινάτι, με τον Τζόκοβιτς να επικρατεί με 2-0 του Μονφίς και τον Αλκαράθ να παίρνει ρεβάνς από τον Τόμι Πολ.

Ο δρόμος για έναν ακόμη τελικό μεταξύ Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, αυτή τη φορά στο Σινσινάτι, είναι ανοιχτός.

Ο Νόλε σημείωσε την 19η νίκη του σε ισάριθμα ματς με τον Γκαέλ Μονφίς, επικρατώντας με 6-3, 6-2, σε ένα παιχνίδι που ο Σέρβος ξεκίνησε με 5-0, πριν δεχτεί ένα break.

Σε 68 λεπτά τελείωσε την αναμέτρηση και πάει στα προημιτελικά να παίξει με έναν ξεκούραστο Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος μετά από 17 λεπτά αγώνα, είδε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού.

Πήρε την ρεβάνς ο Αλκαράθ από τον Πολ

Στον Καναδά ο Τόμι Πολ πέταξε έξω τον Αλκαράθ, όμως οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι τα ξημερώματα, με τον Ισπανό να παίρνει την ρεβάνς έστω και δύσκολα.

Χρειάστηκε τρία σετ, με τα δύο εξ αυτών να καθορίζονται στο tie break (7-6 (3), 6-7 (0), 6-3) και μετά από τρεις ώρες και 10 λεπτά αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Πουρσέλ. Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη σε τρία ματς επί του Αμερικανού.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά και οι ώρες έναρξης:

  • 20:00 Χουρκάτζ - Ποπίριν
  • 22:00 Αλκαράθ - Πουρσέλ
  • 02:00 Μαναρινό - Ζβέρεφ
  • 03:30 Τζόκοβιτς - Φριτζ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα