Σπουδαίος Ντιμιτρόφ απέκλεισε με ανατροπή τον Αλκαράθ στη Σαγκάη

Δημήτρης Ντζάνης
 O Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κυριάρχησε απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ με 2-1 σετ και πέρασε στα προημιτελικά στο Masters της Σαγκάης
O Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κυριάρχησε απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ με 2-1 σετ και πέρασε στα προημιτελικά στο Masters της Σαγκάης, στην πιο σημαντική νίκη του μέσα στο 2023.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ παρότι έχασε το πρώτο σετ από τον Κάρλος Αλκαράθ, έφθασε στην πιο σημαντική του νίκη για το 2023, επικρατώντας με 5-7, 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά στο Masters της Σαγκάης.

Ο 32χρονος Βούλγαρος έφθασε με εντυπωσιακό τρόπο στην πρώτη νίκη καριέρας, έπειτα από τρεις ήττες απέναντι στον 20χρονο Ισπανό.

Στο 1ο σετ ο Ντιμιτρόφ έχοντας πετύχει break προηγήθηκε 5-3, όμως ο Αλκαράθ έβγαλε αντίδραση και με τέσσερα στη σειρά games πήρε το σετ με 7-5.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Ντιμιτρόφ. Άνοιξε με break το 2ο σετ και διατηρώντας το σερβίς του προηγήθηκε 4-2, με νέο break έκανε το 5-2 και σερβίροντα έκλεισε το 2ο σετ με 6-2.

Στο 3ο game του 3ου σετ ο Ντιμιτρόφ με νέο break προσπέρασε με 2-1, πήγε στο 3-1 και διατηρώντας την ψυχραιμία του στα service games, έφθασε στο 6-4 και στην πρόκριση.

Στα προημιτελικά θα παίξει με τον Νίκολας Τζάρι, που απέκλεισε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-3, 5-7,. 6-3.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Ούγκο Ουμπέρ, ο Γάλλος μετά τον Τσιτσιπά νίκησε και τον Τζέι Τζέι Γουλφ με 6-1, 6-2 σε 57 λεπτά και συνεχίζει στα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα