United Cup: Η Σάκκαρη «κλειδώνει» τα ξημερώματα τη νίκη για την Ελλάδα

Newsroom
United Cup: Η Σάκκαρη «κλειδώνει» τα ξημερώματα τη νίκη για την Ελλάδα
Με τρία ματς θα συνεχιστεί αύριο η σειρά της Ελλάδας με την Βουλγαρία στο Περθ, όπου η εθνική μας ομάδα είναι μία ανάσα από τη νίκη.

Μετά από μία ονειρική πρεμιέρα, η Ελλάδα θέλει αύριο μία νίκη σε τρία ματς, για να αρχίσει ιδανικά το United Cup.

Οι Παπαμιχαήλ και Τσιτσιπάς έκαναν τη μισή δουλειά και μένει να την αποτελειώσει τα ξημερώματα στις 4 ώρα Ελλάδος η Μαρία Σάκκαρη. Θα παίξει κόντρα στην Β. Τόμοβα και με νίκη θα κάνει το 3-0 για την Ελλάδα και θα έχει προσφέρει το 1-0 στην βαθμολογία, που θα την φέρει μία ανάσα από την επόμενη φάση.

Ακόμη κι αν… στραβώσει η πρεμιέρα της Μαρίας, η εθνική μας θα έχει άλλες δύο ευκαιρίες. Η μία θα είναι αυτή του Πρεβολαράκη (Νο506) κόντρα στον Κουζμάνοφ (Νο196) και η δεύτερη στο μικτό με την Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, στο τελευταίο ματς για το 2022, να αντιμετωπίζουν τους Ντιμιτρόφ και Τόμοβα.

Στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, η Βουλγαρία θα παίξει με το Βέλγιο και στις 2 και 3 Ιανουαρίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το αυριανό πρόγραμμα (Cosmote Sport 6)

  • 04:00 Σάκκαρη - Τόμοβα
  • 05:30 Πρεβολαράκης - Κουζμάνοφ
  • 07:00 Σάκκαρη / Τσιτσιπάς - Ντιμιτρόφ / Τόμοβα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα