US Open: Πέρασαν στον τέταρτο γύρο Ρούμπλεφ και Αλκαράθ

Newsroom
US Open: Πέρασαν στον τέταρτο γύρο Ρούμπλεφ και Αλκαράθ
Οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκαν στον τέταρτο γύρο του US Open, με τον πρώτο να χρειάζεται τέσσερις ώρες για να λυγίσει τον αντίπαλό του και τον δεύτερο να κάνει έναν υγιεινό περίπατο.

Ο 24χρονος Ρώσος μπορεί να έμεινε αρχικά πίσω με 2-1 στα σετ απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψε στο παιχνίδι παίρνοντας τελικά την νίκη με 3-2 σετ (6-4, 2-6, 6-7, 6-4, 7-6) μετά από ένα εξουθενωτικό παιχνίδι που διήρκεσε τέσσερις ώρες και οκτώ λεπτά. Ο Αντρέι Ρούμπλεφ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το 5ο σετ στο 5-4 και ενώ είχε τρία ματς πόιντ, αλλά σπατάλησε τις τρεις ευκαιρίες του, με τον Σαποβάλοφ βέβαια από την άλλη να κάνει τα πάντα για να μην χάσει.

Ο Κάρλος Αλκαράθ από την άλλη συνεχίζει ατσαλάκωτος την πορεία του στο αμερικανικό όπεν, αφού ξεπέρασε με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3) το εμπόδιο του Τζένσον Μπρούκσμπι και πέρασε στον τέταρτο γύρο του US Open. Μάλιστα, έγινε ο νέοτερος παίκτης μετά τον θρυλικό Πιτ Σάμπρας το 1990 που καταφέρνει να φτάσει σ' αυτό τον γύρο του τουρνουά για δεύτερη φορά.

Στον τέταρτο γύρο τώρα ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα κοντραριστεί με τον Βρετανό Καμ Νόιρι και ο Ισπανός με τον Μάριν Τσίλιτς.

Στο διπλό, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης συνεχίζουν την αήττητη φετινή πορεία τους και μετά το 6-4, 7-6(3) επί τον Γκόρανσον/Νισιόκα έκλεισαν θέση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα βρουν τους Γκλάσπουλ/Χελοβάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα