US Open: Ξεκούραστα ο Αλκαράθ σε μία… vintage βραδιά

Κώστας Ευθυμιάδης
O Κάρλος Αλκαράθ
Οι Αλκαράθ, Σίνερ και Ρούμπλεφ είχαν εύκολο έργο την ώρα που οι… γερόλυκοι εξασφάλιζαν θέση στον δεύτερο γύρο.

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε το βραδινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στο US Open, με τον Κάρλος Αλκαράθ να παίρνει ξεκούραστα την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού ο Κέπφερ εγκατέλειψε στα μισά του πρώτου σετ κι ενώ ο Αλκαράθ είχε κερδίσει με 6-3 το πρώτο.

Στον επόμενο γύρο ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις.

Εύκολη πρόκριση πήρε και ο Γιάνικ Σίνερ επί ενός άλλου Γερμανού, του Χάνφμαν, με 6-3, 6-1, 6-1, ενώ σε straight sets ξεπέρασε και ο Ρούμπλεφ τον Γάλλο Καζό (6-4, 7-6, 6-1).

Με 3-1 ο Ντε Μινόρ επικράτησε του Σκατόφ, ενώ μεγάλη ανατροπή έκανε ο Χουρκάτζ επί του Ελβετού Χάσλερ, καθώς έχασε με 6-4, 7-5 τα πρώτα δύο σετ και κέρδισε το τρίτο στο tie break για να πάρει τα επόμενα δύο με 6-3, 6-1 και να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο Μάρεϊ 200αρησε και η παλιά φρουρά συνεχίζει

Η παλιά φρουρά πήρε προκρίσεις τα ξημερώματα στον δεύτερο γύρο. Ο Αντι Μάρεϊ επικράτησε του Μουτέ με 6-2, 7-5, 6-3 και έφτασε τις 200 νίκες σε grand slam.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος έσωσε τρία match point στο παιχνίδι με τον Σλοβάκο Μολκάν και κέρδισε με 3-2 σετ (6-7, 6-7, 6-1, 7-5, 7-6) επικρατώντας με 11-9 στο super tie break του πέμπτου σετ! έπειτα από 4 ώρες και 38 λεπτά.

Σε τρία σετ νίκησε ο Βαβρίνκα τον Νισιόκα (7-6, 6-2, 6-4) και σε 4 ο Μονφίς τον Ντάνιελ (4-6, 6-4, 6-2, 7-6).

Στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του, ο Τζον Ισνερ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον συμπατριώτη του, Μ. Μο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα