Οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στη μάχη των προκριματικών του Wimbledon

Δημήτρης Ντζάνης
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Wimbledon
Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έμαθαν την κλήρωσή τους στα προκριματικά του Wimbledon και αρχίζουν την προσπάθεια να φθάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.

Διπλή ελληνική παρουσία θα υπάρχει στα προκριματικά του μονού γυναικών στο Wimbledon, με τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να μαθαίνουν τη Δευτέρα (26/6) το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Τα προκριματικά στο απλό γυναικών αρχίζουν την Τρίτη (27/6) και οι δύο Ελληνίδες παίκτριες θα αρχίσουν την προσπάθειά τους για να πετύχουν την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.


Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο.188) θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Σονμέζ (Νο.207) σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο Court 12 και θα αρχίσει το μεσημέρι της Τρίτης (27/6), γύρω στις 14:30 ώρα Ελλάδας. Η 30χρονη Παπαμιχαήλ πέρυσι είχε παίξει στον 2ο γύρο των προκριματικών.

Με τη σειρά της η 26χρονη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.164) θα αγωνιστεί λίγο αργότερα στο Court 1 και θα αντιμετωπίσει τη Ναταλία Στεβάνοβιτς από τη Σερβία (Νο.223) σε παιχνίδι που αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 18:00, ώρα Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα