Σάκκαρη - Γκιόργκι 2-0: Καταιγιστική Μαρία, στα προημιτελικά μέσα σε 66 λεπτά!

Κώστας Ευθυμιάδης
Μαγική εμφάνιση από την Σάκκαρη, διέλυσε την Καμίλα Γκιόργκι με 6-2, 6-2 σε μία ώρα και 6 λεπτά και συνεχίζει στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα.

Απολαυστική Μαρία Σάκκαρη, έκανε επίδειξη δύναμης στην Καμίλα Γκιόργκι και με 2-0 σετ σε 66 λεπτά (6-2, 6-2) πέρασε στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα!

Η Ελληνίδα τενίστρια με 4 άσους, 74.4% στο πρώτο σερβίς και το εκπληκτικό 6/8 σε break points, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, την Κολομβιανή Εμιλιάνα Αράνγκο, η οποία απέκλεισε και την Τάουσεντ με 7-5, 1-6, 6-4.

Η Σάκκαρη είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, ενώ η Ιταλίδα δεν σταματούσε να μετρά αβίαστα λάθη. Εδειχνε εντελώς εκτός κλίματος αγώνα με εξαίρεση το ξεκίνημα του δεύτερου σετ και η διαφορά τους φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι η Σάκκαρη είχε 59 κερδισμένους πόντους έναντι 34 της αντιπάλου της. Μετράει 4-0 ρεκόρ και 8-0 σετ κόντρα στην Γκιόργκι η Μαρία που συγκεντρώνει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να κυνηγήσει μια θέση στο WTA Finals.

Απόλυτος έλεγχος από Σάκκαρη και 1-0

Με αρκετό κόπο και μετά από εκατέρωθεν λάθη, η Σάκκαρη πήρε το πρώτο game του αγώνα, αλλά αμέσως μετά έκανε ένα πολύ ξεκούραστο break έπειτα από δύο διπλά λάθη της αντιπάλου της. Με love game το οποίο ολοκληρώθηκε με δύο άσους, έγινε το 3-0 για την Μαρία, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα, όπως και χθες κόντρα στην Χάντερ.

Με πολλή υπομονή, η Σάκκαρη πήγε σε ράλι την Ιταλίδα η οποία σπατάλησε τρεις ευκαιρίες για να μειώσει σε 3-1. Μόλις βρήκε το μοναδικό break point στο game η Σάκκαρη, δεν το άφησε να πάει χαμένο και έφτασε στο 4-0 και εν συνεχεία στο 5-0. Η Ιταλίδα γλίτωσε το… bagel και μάλιστα έκανε και break εύκολο στο σερβίς της Σάκκαρη, μειώνοντας σε 5-2.

Η Γκιόργκι μάλιστα έφτασε μία ανάσα από το 5-3 καθώς προηγήθηκε με 40-0, όμως αυτό το game η Σάκκαρη το γύρισε και με διπλό λάθος της αντιπάλου της, κατέκτησε το σετ με 6-2.

Περίπατος και 2-0 η Σάκκαρη

Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε καλά για την Μαρία που δέχτηκε εύκολο break από τον αντίπαλο, για να γίνει και το 2-0 στη συνέχεια. Εκει άρχισε το… ρεσιτάλ λαθών της Γκιόργκι.

Η Μαρία μείωσε στο σερβίς της και αμέσως μετά με love game έσπασε το σερβίς της αντιπάλου της, για να φτάσει εν τέλει να έχει και προβάδισμα με 3-2!
Η Γκιόργκι έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και έδωσε τριπλό break point στη Μαρία, η οποία έκανε τελικά το 4-2 από λάθος της Ιταλίδας στο 30-40.

Το 5-2 ήρθε πολύ εύκολα για την Σάκκαρη που ήταν μία ανάσα από την πρόκριση, η οποία ήρθε αμέσως μετά με break.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα