Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για να μείνει ο Στερν

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για να μείνει ο Στερν

Ο Τόνσεκ Στερν

bet365

Μπορεί η προσφορά της Ζιράτ στον Στερν να είναι απλησίαστη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν καταθέτει τα όπλα και με προσφορά στον Σλοβένο που φτάνει τα 250.000 κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Η αλήθεια είναι πως ο Τόνσεκ Στερν είναι αυτή την στιγμή ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο παγκόσμιο βόλεϊ. Ο Σλοβένος με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις σε VNL, αλλά και τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει κάνει όλο τον κόσμο του αθλήματος να έχει στρέψει τα βλέμματα επάνω του. Ο 28χρονος διαγώνιος έχει συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, ωστόσο η Ζιράτ του έκανε μυθική πρόταση που αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Μια πρόταση στην οποία δύσκολα θα έλεγε όχι ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο δυστυχώς τα πράγματα στο βόλεϊ για να μην πούμε στον αθλητισμό σχολικά, δεν ευνοούν τις ομάδες, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσεις έναν παίκτη αν αυτός θέλει να φύγει. Αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα.

Για την ακρίβεια δείχνουν διατεθειμένοι να το παλέψουν και με το παραπάνω. Αυτό άλλωστε δείχνει και η νέα πρόταση που κατέθεσαν στον Στερν και η οποία με τα μπόνους για επίτευξη στόχων, μπορεί να φτάσει και τα 250.000 ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα των τελευταίων χρόνων, που ωστόσο απέχει από αυτά που δίνουν στον Σλοβένο οι Τούρκοι.

Πλέον ο Στερν πρέπει να πάρει μια απόφαση (λογικά θα παρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου κάνει φοβερά παιχνίδια). Αν πάει στην Τουρκία για τα περισσότερα χρήματα, τότε κινδυνεύει να παλεύει με τον Φάουτερ Τερ Μάτ για την θέση του βασικού διαγώνιου, καθώς οι Τούρκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Ολλανδό.

Ο Τόνσεκ Στερν

Ο Σλοβένος είναι στην καλύτερη ηλικία του και αν όντως ο Τερ Ματ δεν φύγει, δεν είναι απίθανο να παραμείνει ακόμα μία χρονιά και έχοντας στις πλάτες του και τους φοβερούς Ολυμπιακούς Αγώνες, να διεκδικήσει ένα τεράστιο συμβόλαιο την επόμενη χρονιά, Άλλωστε και πέρσι είχε στα χέρια του μεγάλη πρόταση από Ρωσία αλλά την απέρριψε, δείχνοντας πως δίνει βάρος στο περιβάλλον της ομάδας.

Αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει και με δεδομένο το ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα τον πιέσει παραπάνω γνωρίζοντας πως θα έχει έναν κομβικό παίκτη του που θα είναι στεναχωρημένος, θα κοιτάξει και άλλες προτάσεις. Μία από αυτές είναι και του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο Σέρβος έχει προταθεί, αλλά ο ίδιος φαίνεται σε πρώτη φάση να προτιμά την Τουρκία όπου θα αγωνίζεται και η σύζυγός του. Αξίζει να αναφερθεί πως στην Χάλκμπανκ έχει αναλάβει προπονητής και ο Ιγκόρ Κολάκοβιτς που έχει τον Ατανασίεβιτς στην Εθνική Σερβίας και δεν είναι απίθανο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει όσο περισσότερο μπορεί για να παραμείνει ο Στερν και τελικά αν δεν τα καταφέρει θα κοιτάξει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του, κοιτώντας μεγάλα ονόματα με του Ατανασίεβιτς να είναι ένα από αυτά, αλλά σίγουρα όχι το μοναδικό.

@Photo credits: eurokinissi, fivb

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα