Οτιακμάζ: «Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για Ντα Κόστα»

Οτιακμάζ: «Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για Ντα Κόστα»

Δημήτρης Τομαράς
Οτιακμάζ: «Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για Ντα Κόστα»

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τον πρόεδρο της Σίβασπορ που αποκάλυψε deal με τον Ολυμπιακό για τον Μανουέλ Ντα Κόστα!

Ο Μαγιούν Οτιακμάζ, πρόεδρος της Σίβασπορ, μιλώντας στα media της Τουρκίας το Σάββατο επισήμανε ότι έχει ανοίξει για τα καλά ο... δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανουέλ Ντα Κόστα. «Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Είναι γεγονός. Επίσης έχει αποδεχθεί και ο ίδιος το να γίνει αυτή η μεταγραφή», τόνισε σχετικά ο ισχυρός άνδρας του τουρκικού συλλόγου, επιβεβαιώνοντας έτσι στον απόλυτο βαθμό το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Από το Gazzetta.gr εξάλλου είχατε διαβάσει από το βράδυ της Πέμπτης για τις θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς Μαροκινού σέντερ μπακ, που όμως έχει και πορτογαλικό διαβατήριο. Ο ίδιος ο Ντα Κόστα με δηλώσεις του στο Gazzetta είχε ταχθεί εξαρχής υπέρ της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει να πιάσει Λιμάνι. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών να κλείσει οριστικά το... μέτωπο αυτό για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Ελλάδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.
Εκτός των άλλων σε συνέντευξη Τύπου που έγινε ο Οτιακμάζ τόνισε για το θέμα: «Για τον Μανουέλ Ντα Κόστα υπήρχε εδώ και μέρες μία προσφορά από τον Ολυμπιακό. Την μεταφέραμε στον παίκτη για να μάθουμε αν τον απασχολούσε αυτή την προοπτική. Ήταν πολύ θετικός για να φύγει και να πάει να παίξει εκεί, αν και αρχικά έλεγε ότι δεν ήταν σίγουρος για το εάν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ή όχι. Εμείς ως ομάδα έχουμε μια δεδομένη τακτική και λογική: να μην κόβουμε τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή.
Καθίσαμε και μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Ουσιαστικά τα έχουμε βρει σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο. Μιλάμε μόνο για κάποιες λεπτομέρειες που είναι καθαρά τυπικές. Μένει και μία τελική συνάντηση για τον παίκτη, που εφόσον τα βρει με τον Ολυμπιακό θα κλείσει οριστικά η μεταγραφή. Πιστεύω πάντως πως θα κλείσει, καθώς επιθυμεί να πάει στην Ελλάδα. Νομίζω πως είναι θέμα ημερών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα