Αμορίμ: «Πέταξε» για Λονδίνο και συναντήθηκε με τη Γουέστ Χαμ!

ΑΜΟΡΙΜ

bet365

Ταξίδι εξπρές στο Λονδίνο ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ έκανε ο Ρούμπεν Αμορίμ! Δεν έσπασε τη σιωπή του ο Πορτογάλος κατά την επιστροφή του.

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο κόλπο γκρόσο είναι η Γουέστ Χαμ. Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Ρούμπεν Αμορίμ θα κατέληγε στο «Άνφιλντ» τα «σφυριά» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αδράνεια της Λίβερπουλ και προσπαθούν να κλείσουν τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι, ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας «πέταξε» το απόγευμα της Δευτέρας για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με σκοπό να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο Λονδίνο και επικοινώνησε με τη διοίκηση των «σφυριών» χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάποια νέα εξέλιξη.

Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ είναι πιο «ζεστό» από ποτέ και ότι η λονδρέζικη ομάδα προσπαθεί με μανία ώστε να τον κλείσει για τη νέα σεζόν. Οι Πορτογάλοι κατάφεραν και «τσάκωσαν» τον Αμορίμ στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας κατά την επιστροφή του, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν «έσπασε» τη σιωπή του. Άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι δεν θα αργήσει να μιλήσει, λέγοντας την χαρακτηριστική ατάκα: «Περιμένετε μέχρι το Σάββατο...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα