Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για ενδιαφέρον της Γρανάδα για Μπρινιόλι λένε οι Ισπανοί

«Ενδιαφέρον της Γρανάδα για Μπρινιόλι»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται στο στόχαστρο της Γρανάδα, που εξετάζει την περίπτωσή του.

Η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» αποκάλυψε πως η Γρανάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος βρίσκεται στον «πάγο» από τον Παναθηναϊκό μετά την άρνησή του να ανανέωσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι που έρχεται.

Η ισπανική ομάδα βολιδοσκοπεί την περίπτωσή του, όμως δεν είναι εύκολη, αφού αν θέλει να κινηθεί τώρα για κείνον, θα πρέπει να καλύψει τα «θέλω» των «πρασίνων», οι οποίοι αξιώνουν χρήματα για να τον παραχωρήσουν από τώρα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ο 32χρονος Ιταλός τερματοφύλακας πραγματοποίησε φέτος 21 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό κρατώντας οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα