Εκτός και ο Οριόλ! Μισός στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Εκτός και ο Οριόλ! Μισός στην Τούμπα ο Ατρόμητος

bet365

Με πολλά προβλήματα πάει στην Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός των τιμωρημένων Ουάρντα, Γιαννούλη, τον δανεικό Χατζηισαΐα και τον Μανούσο που τραυματίστηκε το Σάββατο, εκτός έμεινε και ο Οριόλ που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Ακόμα πιο δύσκολο γίνεται το έργο του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Ο Νταμίρ Κάναντι, γνώριζε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους δανεικούς Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηισαΐα που δεν θα αγωνίζονταν έτσι κι αλλιώς λόγω της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων (οι δύο πρώτοι είναι και δηλωμένοι ως τιμωρημένοι), το Σάββατο είδε να μένει... off και τον Μανούσο, όμως τα προβλήματα δεν σταμάτησαν την Κυριακή.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Παναθηναϊκος – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην τελευταία προπόνηση, ο Οριόλ ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έμεινε εκτός αποστολής, κάτι που σημαίνει πως ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί χωρίς καθαρό αριστερό μπακ. Συγκεκριμένα, ο Νταμίρ Κάναντι σκέφτεται για την αντικατάσταση του Οριόλ να φέρει στα αριστερά τον Κιβρακίδη, που έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν ως λύση ανάγκης σε αυτή τη θέση, με μεγαλύτερο προβληματισμό να έχει για την θέση του δεξιού μπακ. Εκεί, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κυριακίδη, ωστόσο δεν είναι το μόνο σενάριο. Υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε ως δεξί μπακ τον Νάτσο που επίσης γνωρίζει την θέση, ενώ δεν αποκλείεται ο Αυστριακός να δώσει φανέλα βασικού στον Στρούγγη που μόλις το Σάββατο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Όπως και να έχει, ο Κάναντι θα πάρει την τελική του απόφαση πραγματικά την τελευταία στιγμή!

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαννιώτης. Στόπερ ο Ρισβάνης με τον Καρασαλίδη, αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, λίγο πιο μπροστά τους τον Βασιλακάκη, με τον Ούμπιδες πιθανότατα στα δεξιά, τον Ντιγκινί στα αριστερά και τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Πολίντορο, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα