Κάναντι: «Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος, αλλά δεν υπήρχε ηρεμία στον Ατρόμητο»

Κάναντι: «Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος, αλλά δεν υπήρχε ηρεμία στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Κάναντι: «Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος, αλλά δεν υπήρχε ηρεμία στον Ατρόμητο»

bet365

Με ανάρτησή του στα social media ο Νταμίρ Κάναντι είπε «αντίο» στον Ατρόμητο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά τονίζοντας όμως ότι στην ομάδα δεν υπήρχε η κατάλληλη ηρεμία από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ατρόμητος και Κάναντι χώρισαν τους δρόμους τους, με τον Αυστριακό τεχνικό σε ανάρτησή του στο Facebook να αποχαιρετά την ομάδα έπειτα από τη λύση της συνεργασίας τους.

Στο μήνυμά του ο Κάναντι τόνισε πως ως προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη, προσθέτοντας όμως ότι στον σύλλογο του Περιστερίου από το ξεκίνημα της σεζόν, μετά την ήττα από τον Βόλο στην πρεμιέρα, δεν υπήρχε η κατάλληλη ηρεμία.

Ο Κάναντι ευχαρίστησε όλους, υπογραμμίζοντας πως ο Ατρόμητος θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κάναντι:

«Εγώ και ο Ατρόμητος τερματίσαμε τη συνεργασία μας. Έπειτα από αυτό δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2022. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς και στην ομάδα, στο τεχνικό επιτελείο αλλά πάνω από όλα στους εξαιρετικούς εργαζόμενους στον σύλλογο που δουλεύουν 24 ώρες κάθε μέρα για τον σύλλογο και σκέφτονται για την επιτυχία του πιστεύοντας πάντα στην ανατροπή. Ο Ατρόμητος θα με συνοδεύει στην καρδιά μου πάντα. Όχι μόνο γιατί μαζί μοιραστήκαμε πολλές σπουδαίες στιγμές.

Ως προπονητής προσπάθησα να επενδύσω πολλά για να επιτύχω ξανά με τον σύλλογο όπως στο παρελθόν. Γι' αυτό έπρεπε να πάρω προσωπικές αποφάσεις για την ομάδα, για τις οποίες στο τέλος πάντα ο προπονητής είναι υπεύθυνος και ήμουν 100% πεπεισμένος ότι θα είχαμε και αυτή τη φορά επιτυχία στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Από αθλητικής άποψης, από το ξεκίνημα της σεζόν (με την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο) μέχρι σήμερα δεν υπήρχε η κατάλληλη ηρεμία στον σύλλογο, κάτι το οποίο σύμφωνα με τη δική μου άποψη είναι κομβικό για τις επιτυχίες όπως τις είχαμε στο παρελθόν.

Αλλά η πανδημία επίσης έπαιξε τον ρόλο της, κάτι που δεν έκανε εύκολο τόσο για τους συλλόγους όσο και για τους υπεύθυνους να ακολουθήσουν την αθλητική εξέλιξη. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με νίκες και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχουν «αν» και «αλλά»... Ευχαριστώ για τη στήριξή σας.

Νταμίρ Κάναντι».

Dear Fans, Atromitosfc and I have terminated our cooperation. With this I can and will not be able to fulfill my...

Δημοσιεύτηκε από Damir Canadi στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα