Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι δίνουν στον Ελ Καμπί οι Ερυθρόλευκοι και τι προσφέρει η Φενέρ

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο στην πρότασή του προς τον Αγιούμπ Ελ Καμπί για ένα νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Για το τι υπάρχει σε σχέση με την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του προς τον παίκτη. Έχει κάνει την κρούση του προσφέροντας στον έμπειρο φορ και τοπ σκόρερ του πέρυσι ένα κλειστό διετές συμβόλαιο ή συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με απολαβές που πλησιάζουν μαζί με μπόνους τα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Φενέρ από την άλλη δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πώς όντως την απασχολεί και θα τον ήθελε στο δυναμικό της. Η τουρκική ομάδα του δίνει συμβόλαιο για 2 έτη ή 2+1 με αποδοχές που φτάνουν και ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ ανά χρόνο. Για τον Ελ Καμπί βέβαια υπάρχουν και ομάδες και από τη Σαουδική Αραβία και όχι μόνο. Οι Πειραιώτες πάντως το δίχως άλλο του έχουν κάνει μία σούπερ προσφορά, αναμένοντας την τελική του απόφαση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα