Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τα τελευταία δεδομένα σε σχέση με τον Ελ Καμπί

Ο Ελ Καμπί

bet365

Τα ρεπορτάζ για Ελ Καμπί και Φενέρ έβαλαν... φωτιά για το συγκεκριμένο θέμα, πλην όμως δεν προκύπτει τίποτα τελικό από καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Το ζήτημα του Ελ Καμπί εξακολουθεί να απασχολεί την ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Ο Αφρικανός διεθνής σέντερ φορ έχει - ως γνωστόν και βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν - ένα μικρό buy out για να μπορεί να φύγει με το συν ένα που έχει στο υπάρχον συμβόλαιό του. Προς ώρας ο Ολυμπιακός δεν έχει εισπράξει την τελική απάντηση της πλευράς του παίκτη στην πολύ καλή πρόταση που του έχει κάνει για ένα νέο συμβόλαιο με πολύ καλύτερα για εκείνον χρήματα.

Αναφορικά με τη Φενέρ από καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών δεν προκύπτει καμία επιβεβαίωση (δηλαδή Ελ Καμπί και Ολυμπιακό) σχετικά με τις πηγές και τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο διεθνής στράικερ πλησιάζει σε deal με τον τουρκικό σύλλογο. Γενικότερα προκύπτει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από πλευράς της Φενέρ αλλά σε καμία των περιπτώσεων τόσο προχωρημένη κατάσταση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα