Ντρογκμπά: «Δεν πάω πουθενά»

Ντρογκμπά: «Δεν πάω πουθενά»

Gazzetta team
Ντρογκμπά: «Δεν πάω πουθενά»

bet365

Τέλος στα σενάρια που τον έφερναν μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» έβαλε με δηλώσεις του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Δημοσιεύματα τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τη μη συμμετοχή του στους τελευταίους αγώνες των «μπλε».

Ο Ιβοριανός έχασε τη θέση του στην εντεκάδα με την έλευση του Φερνάντο Τόρες σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση του Νικολά Ανελκά και κάτι τέτοιο φάνηκε να τον ενοχλεί. Αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Orange Sport, έχει όσα χρειάζεται στην Τσέλσι: «Όλα όσα ονειρευόμουν τα έχω βρει εδώ. Είμαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο, με πολύ καλούς συμπαίκτες και με το ιδανικό κλίμα για να ζει η οικογένειά μου. Μερικά χρόνια παλιότερα, θα μπορούσα να πω πως θα ήθελα να αγωνιστώ στο Μιλάνο, στη Μαδρίτη ή στο Μάντσεστερ, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει. Είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα