MICHAEL JORDAN – Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ: Έρχεται στην Ελλάδα από το Gazzetta και τις εκδόσεις Οξύ Comics!

MICHAEL JORDAN – Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ: Έρχεται στην Ελλάδα από το Gazzetta και τις εκδόσεις Οξύ Comics!

Newsroom
Τζόρνταν
Το Gazzetta ενώνει τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Οξύ Comics, φέρνοντας στην Ελλάδα το συγκλονιστικό graphic novel με τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ. Ο άνθρωπος που άλλαξε ένα ολόκληρο άθλημα, αυτός που κάθε φορά σηκωνόταν να καρφώσει σε έκανε να αναρωτηθείς αν ο άνθρωπος μπορεί τελικά να πετάξει.

Η δυναστεία των Σικάγο Μπουλ τη δεκαετία των 90s φέρει την υπογραφή του. Ο Τζόρνταν αγγίζει τα όρια του μύθου, του ιδεατού. Η τελειότητα και η αρμονία των κινήσεων του θύμιζαν χορευτή. Ο Μπαρίζνικοφ του μπάσκετ. Ο Ιπτάμενος Ταύρος.

Το Gazzetta, αναγνωρίζοντας την τεράστια κληρονομιά του MJ23, ενώνει τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Οξύ Comics, φέρνοντας στην Ελλάδα ένα έργο που αφήνει εποχή: «Michael Jordan - Ο Ιπτάμενος Ταύρος», αποτελεί μια σημαντική καταγραφή του ανθρώπου Μάικλ Τζόρνταν και κυρίως του κορυφαίου μπασκετμπολίστα στην ιστορία.

Jordan

Κυκλοφορεί στις 8 Ιουλίου

Τα κείμενα υπογράφει ο Γουίλφρεντ Σαντιάγκο. Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τον Κωνσταντίνο Μελάγιες.

Το graphic novel «Michael Jordan – Ο Ιπτάμενος Ταύρος» κυκλοφορεί στις 8 Ιουλίου στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας και εσύ μπορείς να το κάνεις ήδη δικό σου online. Μια έκδοση-φόρος τιμής, που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός φίλου του μπάσκετ, του αθλητισμού και των κόμικ.

Το Gazzetta, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ Comics, κυκλοφόρησε και το Χέρι του Θεού, την ιστορία του Ντιέγκο Μαραντόνα σε graphic novel. Μπορείς να βρεις το κόμικ ΕΔΩ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα