Πασκουάλ: «Χαρούμενοι με τον Τζεντίλε»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Χαρούμενοι με τον Τζεντίλε»
Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την αναμέτρηση με την Μπασκόνια (23/12, 21:15) ενώ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

«Η Μπασκόνια είναι μια πολύ καλή και "γεμάτη" ομάδα σε όλες τις θέσεις. Προφανώς ο Σέιν Λάρκιν και ο Μπομπουά έχουν τα "κλειδιά" σε αυτό το σύνολο. Ο Μπαρνιάνι, επίσης, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τη στιγμή που η Μπασκόνια κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τους Βάσκους.

Από 'κει και πέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την προσθήκη του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague και σήμερα προπονήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Τζεντίλε είναι εδώ, μαζί μας. Θα δούμε μέρα με τη μέρα πότε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.