Απόλλων Φόρεξ Τάιμ - ΕΘΑ Έγκωμης 92-73: Πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος κόντρα στην «μαχητική» ομάδα της Έγκωμης

Newsroom
Ο Απόλλων πήρε την νίκη κόντρα στην ΕΘΑ με σκορ 92-73 στην Λεμεσό, με την ομάδα της Έγκωμης να καταφέρνει να ισφαρίζει στην τρίτη περίοδο, όμως η ποιότητα των «κυανολεύκων» μίλησε και η ομάδα της Λεμεσού ξαναπήρε άμεσα προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος.

Ο Απόλλων Φόρεξ Τάιμ υποδέχθηκε την ΕΘΑ Έγκωμης στην Λεμεσό για την 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Η ομάδα της Λεμεσού ξεκίνηε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση και λίγο πριν την λήξη της πρώτης περιόδου πήρε διψήφια διαφορά με σκορ 24-14. Η ΕΘΑ μείωσε στους 7 και η πρώτη περίοδος έληξε με σκορ 26-19.

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα της Έγκωμης προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Απόλλων απαντούσε άμεσα στα καλάθα των αντιπάλων και η διαφορά παρέμενε, ενώ λίγο μετά το 6ο λεπτό ο Απόλλων ξαναπήρε διψήφια διαφορά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «κυανόλευκους» να προηγούνται με 10 και σκορ 47-37.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανέναρξη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26' με σκορ 52-52, όμως στο 27' ο Απόλλων με σερί 10 πόντων(3 δίποντα και 4 βολές) ανέκτησε και πάλι την διψήφια του διαφορά.

 

Ο Καραμπατάκης με εύστοχο τρίποντο μείωσε με μισό λεπτό να απομένει, αλλά ο Σισέ απάντησε επίσης με τρίποντο στα 18 δευτερόλεπτα και περίοδος έληξε με σκορ 67-57.

Ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός στην τελευταία περίοδο και δεν άφησε την ΕΘΑ να μειώσει για να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα. Στα μισά της περιόδου ο Απόλλων πήρε προβάδισμα 18 ποντων και κάπου εκεί ο αγώνας είχε κριθεί.

Η ομάδα της Λεμεσού πήρε την νίκη με τελικό σκορ 92-73 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Έγκωμης παραμένει χωρίς νίκη.

Κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Σισέ με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντόνζο με 19 πόντους και 11 ριμπάουν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-19, 47-37, 67-67, 92-73.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα