ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL

Newsroom
Κανσελιέρι

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Αττάλεια την Οραντέα (19/9, 19:00) προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του BCL.

Ο «δικέφαλος του βορρά» δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν έχοντας μάλιστα και μια μεγάλη πρόκληση. Την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Μάσιμο Κανσελιέρι αντιμετωπίζει την Οραντέα στην «Gloria Sports Arena» της Αττάλεια και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στον τελικό. Εάν και εφόσον τα καταφέρει απέναντι στους Ρουμάνους θα διεκδικήσει το εισιτήριο των ομίλων απέναντι σε μία εκ των Σολέ ή Πετκίμ.

Η Οραντέα είχε νικήσει εύκολα στο πρώτο ματς των προκριματικών την Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς από τη Σκωτία με 90-59. Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της πρόκρισης αποτελείται από τους Παναγιώτη Λέφα, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντα Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Νίκο Περσίδη, Δημήτρη Κατσίβελη, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρέουσερ.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το κανάλι του BCL στου youtube. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα