Άρης: Στρέφει την προσοχή του στον «τελικό» με την Μπουντούτσνοστ

Άρης: Στρέφει την προσοχή του στον «τελικό» με την Μπουντούτσνοστ

Newsroom
Ο Καστρίτης
Ο Άρης υποχρεωτικά αφήνει πίσω του την κακή εμφάνιση και ήττα στην Καρδίτσα καθώς έχει μπροστά του τον κομβικό αγώνα (17/1, 20:00) με την Μπουντούτσνοστ και άρχισε την προετοιμασία του με πολλά προβλήματα.

Ο αγώνας με τους Μαυροβούνιους είναι must win για τους «κίτρινους», στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στα Play In του Eurocup, καθώς η Μπουντούτσνοστ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των άμεσων αντιπάλων τους. Ενδεχόμενη νίκη θα εξασφαλίσει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη καθώς αυτή είχε νικήσει στον αγώνα του πρώτου γύρου και φυσικά θα αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το αρνητικό για τον 42χρονο τεχνικό είναι ότι και αυτή η προετοιμασία θα γίνει μετ’ εμποδίων καθώς στη σημερινή (15/1) προπόνηση έμειναν εκτός οι Ρόνι Χάρελ, Ρομπέρτο Γκάλινατ αφού είναι οι… νεότεροι που ταλαιπωρούνται από ίωση έπειτα από τους Τζόναθαν Σταρκ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Τολιόπουλο και Δημήτρη Κατσίβελη οι οποίοι αντιμετώπισαν αντίστοιχο πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.