Ολυμπιακός: Εντός της επόμενης εβδομάδας η άφιξη του Έισι

Ολυμπιακός: Εντός της επόμενης εβδομάδας η άφιξη του Έισι

Ολυμπιακός: Εντός της επόμενης εβδομάδας η άφιξη του Έισι
Ο Κουίνσι Έισι θα βρίσκεται στην Ελλάδα εντός της προσεχούς εβδομάδας - κι όχι αύριο (7/11) όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί - προκειμένου να ενταχθεί στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Κουίνσι Έισι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος ψηλός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η άφιξη του, αν κι αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή (7/11), εν τέλει αναβάλλεται λόγω ενός προσωπικού προβλήματος του αθλητή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα εντός της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Ο Κουίνσι Έισι (2.01μ.) θα ενισχύσει το σύνολο του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα στις θέσεις της frontline, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει χθες, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Μονακό για την EuroLeague, πως ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.