Σίκμα: «Ευχαριστημένος που επέστρεψα, σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου»

Σίκμα: «Ευχαριστημένος που επέστρεψα, σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Σίκμα
Ο Λουκ Σίκμα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα μήνα, αγωνίστηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και στις δηλώσεις του τόνισε πως πρέπει να βρει τα πατήματα του.

Ο Λουκ Σίκμα επέστρεψε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από περίπου ένα μήνα και αγωνίστηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ συνέβαλε στην επικράτηση των Πειραιωτών και στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το ματς τόνισε πως πρέπει να βρει τα πατήματα του.

Οι δηλώσεις του Σίκμα:

Για την επιστροφή του: «Δεν ήταν εύκολο. Ήταν σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου και τα πατήματα μου, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα. Και έπρεπε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Για το αν ήταν σημαντικότερη η επίθεση του πρώτου μέρους ή η άμυνα στο δεύτερο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω, το σημαντικό είναι η νίκη. Παλέψαμε, επέστρεψαν, μας έφτασαν αλλά αντέξαμε και τα καταφέραμε».

Για το κατά πόσο η ομάδα έχει το χαρακτήρα για να παίρνει τέτοια παιχνίδια: «Ναι σίγουρα. Έχουμε πολλούς ανταγωνιστικούς παίκτες στα αποδυτήρια που θέλουν να νικάνε. Είδατε και εσείς δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.