Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο απευθείας στο... ΟΑΚΑ για προπόνηση

Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο απευθείας στο... ΟΑΚΑ για προπόνηση

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός
Δεν έχασαν ούτε... λεπτό στον Παναθηναϊκό καθώς αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη ακολούθησε προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) από την Κωνσταντινούπολη έχοντας άλλη μια εκτός έδρας ήττα στις αποσκευές της.

Μετά το παιχνίδι στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν εκτός έδρας νίκη ούτε στο «Sinan Erdem Sports Hall» επιστρέφοντας με... άδεια τα χέρια από την Τουρκία και το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Επειδή ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15) για την 13η αγωνιστική της Euroleague το οποίο και θα «κλείσει» την διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, η ομάδα μετέβη απευθείας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ΟΑΚΑ για βίντεο και κανονική προπόνηση.

Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο, με τον Εργκίν Αταμάν να θέλει να επισημάνει όλα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη και να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στην πρωτοπόρο της κατάταξης στην Euroleague (11-1 ρεκόρ). Σ' ένα ματς όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out για το μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.