Παναθηναϊκός, Λεσόρ: Επέστρεψε υποβασταζόμενος από το Μιλάνο και πηγαίνει για εξετάσεις

Παναθηναϊκός, Λεσόρ: Επέστρεψε υποβασταζόμενος από το Μιλάνο και πηγαίνει για εξετάσεις

Γιώργος Κούβαρης
Ματίας Λεσόρ
Η αγωνία για τον Ματίας Λεσόρ συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Γάλλος σέντερ θα υποβληθεί σήμερα (23/12) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε. Αποστολή στο Μιλάνο: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το ταξίδι του σε Μόντε Κάρλο και Μιλάνο με δύο νίκες στο σακούλι. Ωστόσο τη δεύτερη δεν μπορεί να τη χαρεί τόσο πολύ, μιας και ο Ματίας Λεσόρ κουβάλησε έναν τραυματισμό.

Το άσχημο πέσιμο με τη μέση του, τον ανάγκασε να αποχωρήσει λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Ιταλούς. Ο Γάλλος σέντερ επέστρεψε μαζί με την αποστολή από το Μιλάνο, όντας υποβασταζόμενος, μιας και ο πόνος δεν είχε υποχωρήσει.

Φυσικά το ιατρικό τιμ και άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν σπεύσει πάνω του, με τον Λεσόρ να κάνει σήμερα Σάββατο (23/12) εξετάσεις ώστε να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Οι «πράσινοι» μπαίνουν πλέον σε ρυθμό Basket League, καθώς αντιμετωπίζουν την Κυριακή (24/12 - 20:15) τον Προμηθέα στην Πάτρα, σε ένα από τα απαιτητικά ματς του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.