Μπαρτζώκας: «Με ακόμη μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες»

Μπαρτζώκας: «Με ακόμη μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες»

Newsroom
.
O Γιώργος Μπαρτζώκας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ως το 2026 και ακολούθως ευχαρίστησε τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού ως το 2026, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο 59χρονος προπονητής ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ότι είναι «διψασμένος» για νέες επιτυχίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες» ανέφερε σχετικά στο olympiacosbc.gr.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.