Ολυμπιακός: Τι λένε για τις δηλώσεις του Ερυθρού Αστέρα και οι νέες εξετάσεις στον Φαλ

Ολυμπιακός: Τι λένε για τις δηλώσεις του Ερυθρού Αστέρα και οι νέες εξετάσεις στον Φαλ

φαλ
Η πλευρά του Ολυμπιακού σχολίασε τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σχετικά με τον Φίλιπ Πετρούσεφ ενώ ο Μουσταφά Φαλ υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως οι Σέρβοι είχαν συζητήσεις με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και δουλεύουν την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού σχολίασαν την τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «καλό θα ήταν ο κύριος Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά τον Μουσταφά Φαλ, η αποθεραπεία του Γάλλου σέντερ δεν έχει πάει όπως αναμενόταν και σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, υποβάλλεται σε μια σειρά νέων εξετάσεων που θα δείξουν τι πρέπει να γίνει. Ο Φαλ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.