Ερυθρός Αστέρας: Φιλική νίκη κόντρα στην Ιγκοκέα με διψήφιο Κάνααν

Ερυθρός Αστέρας: Φιλική νίκη κόντρα στην Ιγκοκέα με διψήφιο Κάνααν

Newsroom
.
Ο, ακόμα ανέτοιμος, Ερυθρός Αστέρας επικράτησε σε φιλικό της Ιγκοκέα 82-77, με τον Αϊζάια Κάνααν να σκοράρει 11 πόντους.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του και επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Ιγκοκέα με 82-77. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου είχαν σε πολύ καλή ημέρα τα νέα τους αποκτήματα.

Ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ θα είναι ο... μαέστρος για την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Ο πρώην γκαρντ της Μπασκόνια έκλεισε με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ενώ ο Αϊζάια Κάνααν πέτυχε άλλους 11 με ισάριθμες τελικές. Πρώτος σκόρερ, ωστόσο, για τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Λούκα Μίτροβιτς που πέτυχε 15.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 44-45, 58-54, 82-77

Ερυθρός Αστέρας: Μίλερ ΜακΙντάιρ 10, Κάνααν 11, Τεόντοσιτς, Νταβίντοβατς 9, Μίτροβιτς 15, Κάλινιτς 4, Ντόμπριτς 7, Ίλιτς 1, Ντάουμ 4, Γκιεντράιτις 3, Πλάβσιτς 8, Νέντοβιτς 8, Κόστιτς 9, Ντος Σάντος 2.

@Photo credits: Twitter/ @kkcrvenazvezda

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.