Ράιτ: «Σπουδαίο που επέστρεψε ο Βεζένκοβ, πολύ δύσκολα τα ελληνικά»

Newsroom
Ράιτ
Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε για την πρώτη του σεζόν στη Εuroleague και τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βίρτους με 78-66 και πήρε την πρόκριση στον τελικό εκεί όπου θα παίξει με την Φενέρ την Κυριακή στις 20:30. Ο Μόουζες Ράιτ ήταν εκ των διακριθέντων και μίλησε μετά το τέλος στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ηράκλειο.

Για το αν μαθαίνει ελληνικά: «Όχι δεν μαθαίνω (σ.σ. γέλια). Είναι πολύ δύσκολα. Με μαθαίνουν συμπαίκτες και φίλοι που έχω στην πόλη».

Για το τι περιμένει από τη φετινή σεζόν: «Δουλεύω διαρκώς, έχω πολλή ενέργεια. Ο Μουσταφά θα επιστρέψει και ελπίζω να γυρίσει στο 100% για να είμαστε μαζί στη θέση και να μπορούμε να παίζουμε μαζί. Να επιστρέψει και ο Νίκολα και να έχουμε όλοι μαζί αυτή την ευκαιρία για να εξελιχθούμε και να φτάσουμε όπως θέλουμε μέχρι το Super Cup για να το πάρουμε».

Για το τι θέλει να αλλάξει φέτος σε σχέση με την πρώτη σεζόν στη Euroleague: «Έκανα λάθη στα παιχνίδια στην πρώτη μου σεζόν στην Euroleague. Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ καλύτερος σε αυτή τη δεύτερη σεζόν».

Για την επιστροφή Βεζένκοβ: «Για τον Σάσα θα σας πω ότι έχω φίλους στις ΗΠΑ που έβλεπαν δικά του video στο YouTube για όσα έκανε εδώ. Είναι σπουδαίος παίκτης, ήταν ο MVP της EuroLeague και θα ταιριάξει απόλυτα. Είναι σπουδαίο που επέστρεψε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.