Σφαιρόπουλος για τη πρεμιέρα της Euroleague: «Είμαστε έτοιμοι για τον ενθουσιασμό της Παρί»

Σφαιρόπουλος για τη πρεμιέρα της Euroleague: «Είμαστε έτοιμοι για τον ενθουσιασμό της Παρί»
Οι δεκαοχτώ ομάδες της Euroleague μετρούν αντίστροφα για το φετινό τζάμπολ , με τον Ερυθρό Αστέρα να δοκιμάζεται στην έδρα την νεοφώτιστης Παρί και τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο να δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση απέναντι στη... σταχτοπούτα.

Νικηφόρο ντεμπούτο στην Euroleague θέλει να κάνει η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, η οποία αντιμετωπίζει αύριο (4/10-22:00) εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Παρί. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δηλώνει πως η ομάδα του Βελιγραδίου είναι έτοιμη για τους «κινδύνους» που κρύβει μια πρεμιέρα, ειδικά κόντρα σε μια εξαιρετικά ενθουσιασμένη ομάδα και θα παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

«Στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

«Παίζουμε με την Παρί εκτός έδρας και καμία εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι εύκολη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα σχέδιο για το πώς θα παίξουμε εναντίον τους και είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε αυτό το πλάνο. Η Παρί είναι μια ομάδα που παίζει μαζί εδώ και καιρό. Κράτησαν τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν και πρόσθεσαν κάποιες ενισχύσεις. Παρά την αλλαγή προπονητή, παίζουν όπως και την περσινή σεζόν. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Euroleague. Στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα δούμε τι θα μας φέρει. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο τρόπος που παίζουν ομαδικό μπάσκετ είναι μοναδικός. Τα γκαρντ τους θέλουν την μπάλα στα χέρια τους. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν, γιατί φυσικά περιμένουμε να έχουν επιπλέον κίνητρο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.