Ο Μπίλι Μπάρον αποσύρθηκε οριστικά: «Ευχαριστώ το μπάσκετ» (vid)

baron
Ο Μπίλι Μπάρον ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια καριέρα διαρκείας δέκα ετών.

Ο Μπίλι Μπάρον ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, επιβεβαιώνοντας τα προ ημερών σχετικά δημοσιεύματα και βάζοντας τίτλους τέλους σε μια καριέρα διαρκείας δέκα ετών.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παλαίμαχος πλέον σουτέρ, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τις ομάδες όπου υπήρξε, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και τον Μίσκο Ραζνάντοβιτς, τον διάσημο ατζέντη ο οποίος τον εκπροσώπησε κατά τη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Στην ακμή της καριέρας του, ο 33χρονος γκαρντ (θα κλείσει τα 34 τον Δεκέμβριο) ξεχώρισε με τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα (2018-2020), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2020-2022) και Αρμάνι Μιλάνο (2022-2024), έχοντας μέσους όρους καριέρας σε πέντε σεζόν στην EuroLeague 10.5 πόντους με 40% στο τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21:08 λεπτά συμμετοχής με 121 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.