Ντέιβις: Αναβολή στη φυλάκιση μέχρι τον Οκτώβριο εξαιτίας... ντοκιμαντέρ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γκλεν Ντέιβις με τον Ντοκ Ρίβερς.

bet365

Ο Γκλεν Ντέιβις έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 40 μηνών, ωστόσο θα αρχίσει να εκτίει την ποινή του από τον Οκτώβριο καθώς αυτή την περίοδο γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Στις αρχές του Μαΐου, ο Γκλεν Ντέιβις είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 40 μηνών καθώς ο άλλοτε σέντερ των Μπόστον Σέλτικς και των Ορλάντο Μάτζικ είχε συλληφθεί το 2021, όντας μέλος μίας σπείρας που έκανε απάτη με το σύστημα ασφάλισης των παικτών του NBA.

Ο πρωταθλητής του 2008 ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν Μέσα από τις ΗΠΑ, κατάφερε να πάρει... αναβολή στην έναρξη της φυλάκισής του μέχρι τον Οκτώβριο καθώς το δικαστήριο ενέκρινε το αντίστοιχο αίτημα του δικηγόρου του και αυτό διότι ο 38χρονος Αμερικάνος αυτή την περίοδο γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του!

Μετά την αποφυλάκιση του θα έχει επίσης τρία χρόνια επιτήρησης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε 514 ματς στο NBA μετρώντας κατά μέσο όρο από 8 πόντους με 4,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα