Gazzetta Eurotrip #18: Φτάσαμε στην Κολωνία και ζήσαμε από κοντά το Ισπανία-Γεωργία

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε από κοντά τη νίκη της Ισπανίας επί της Γεωργίας.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Η αγαπημένη μας Κολωνία ήταν ο επόμενος σταθμός μας. Γεωργιανοί και Ισπανοί είχαν δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Euro. Ξεχυθήκαμε στους δρόμους και ρωτήσαμε για το ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Ισπανία- Γεωργία στην Κολωνία για ένα ματς με απόλυτο φαβορί και μια παρέα... τρελών που πάλεψε για το θαύμα γι ένα ημίχρονο. Ρωτήσαμε τον κόσμο την άποψη του. Και φυσικά έπεσαν μέσα μιας κι η φούρια ρόχα στο β' μέρος δεν είχε όρεξη για πλάκα και πέρασε στους "8" με ντόρτια. #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Την απάντηση την μάθαμε πριν ξεκινήσει ο αγώνας κι η ομάδα του Ντε λα Φουέντε κάνει την ανατροπή κόντρα στους μαχητικούς Γεωργιανός που πίστεψαν στο θαύμα! Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα