Σούπερ δυάδα για την αυλαία της φάσης των 16 στο Euro!

Newsroom
Ολλανδία
Η φάση των 16 στο Euro ολοκληρώνεται με άλλες δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ώστε να τσεκαριστούν και τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά και να διαμορφωθεί άλλο ένα ζευγάρι στους «8».

Στο Μόναχο η μονομαχία ανάμεσα σε Ρουμανία και Ολλανδία (19:00) κρίνει την πρόκριση σε ένα ζευγάρι με ένα θεωρητικό φαβορί κι ένα ισχυρό αουτσάιντερ.
Οι «οράνιε» άφησαν ανάμικτες εντυπώσεις στην πρώτη φάση τερματίζοντας στην 3η θέση του Δ’ ομίλου, πίσω από Αυστρία και Γαλλία, έχοντας μία νίκη (2-1 με την Πολωνία), μία λευκή ισοπαλία με τους «τρικολόρ» και μία ήττα από την Αυστρία (3-2).

Απέναντί τους οι Ρουμάνοι που πήραν την πρωτιά στον Ε’ όμιλο της ισορροπίας τρόμου, επίσης με μία νίκη (3-0 την Ουκρανία), μία ήττα (2-0 από το Βέλγιο) και το 1-1 με την Σλοβακία.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε τελική φάση ξανά μετά το 2008 και το 2-0 των Ολλανδών, όταν είχαν καταγράψει την τελευταία τους παρουσία στους «8» του Euro.

Αντίστοιχα η Ρουμανία έχοντας προκριθεί μόλις για δεύτερη φορά σε νοκ άουτ της διοργάνωσης είχε φτάσει στην οκτάδα το 2000 έχοντας δείξει ικανή για όλα, με τον υιό Χάτζι στο χορτάρι ώστε να κυνηγήσει την έκπληξη. Η ολλανδική άμυνα δε δείχνει σε καλή κατάσταση και το Goal/Goal είναι στο 2.15.

Η αυλαία στους «16» πέφτει στη Λειψία ανάμεσα σε Αυστρία και Τουρκία (22:00).

Οι εντυπωσιακοί Αυστριακοί ανάγκασαν Γαλλία και Ολλανδία να δουν την πλάτη τους στον Δ’ όμιλο (0-1 με Γαλλία, 3-1 με Πολωνία, 3-2 με Ολλανδία), ενώ οι Τούρκοι νίκησαν Γεωργία (3-1) και Τσεχία (2-1) για να περάσουν πίσω από την Πορτογαλία (0-3) μέσω του ΣΤ’ ομίλου.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ βρίσκεται για δεύτερη σερί διοργάνωση στους «16» και θέλει να φτάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά, ενώ η Τουρκία του Μοντέλα ψάχνει επιστροφή στην οκτάδα μετά το 2008.

Αμφότερες έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους, ωστόσο η Αυστρία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να προχωρήσει όσο ποτέ άλλοτε σε Euro. Η επικράτηση της παρέας του Ζάμπιτσερ από το 90λεπτο είναι στο 1.96.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει στοιχημα στο euro, combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα