Ολοκλήρωση αγωνιστικής με ΤΟP επιλογές για ταμείο!

Newsroom
Τετέ
Η 3η στροφή της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (1/9) με τα φαβορί να καλούνται να ξεπεράσουν τις παγίδες από τα αουτσάιντερ.

Το πρόγραμμα της ημέρας αρχίζει στη Λιβαδειά, όπου η ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στον Λεβαδειακό (19:00) θέλοντας τη νίκη για να αφήσει στο παρελθόν το στραβοπάτημα με τη Λαμία (1-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ματς για την «Ένωση» αποτελεί μια καλή ευκαιρία, προκειμένου οι παίχτες του Ματίας Αλμέιδα να ανεβάσουν στροφές και να απομακρύνουν την «γκρίνια».

Από την πλευρά της η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές (0-0 με την Athens Kallithea) ενώ έχασε στις λεπτομέρειες τον βαθμό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Ζητούμενο για την «Ένωση» είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες με γκολ από νωρίς ώστε να απλοποιήσει τα πράγματα. Το «διπλό» από το ημίχρονο είναι σε απόδοση 1.83.

Η σκυτάλη περνά στο Περιστέρι (20:30) όπου ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον «δικέφαλο» ως παίκτης και ως προπονητής.

Ο Ατρόμητος που μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς (1-1 με Άρη και ΟΦΗ) διψάει για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν το 3/3 μετά τα «τρίποντα» με Πανσερραϊκό (3-2) και Παναιτωλικό (2-0) για να συνεχίσουν με το απόλυτο. Το G/G στο Περιστέρι είναι στο 1.75.

Η αυλαία πέφτει στη Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αγωνιστεί ως τυπικά φιλοξενούμενος απέναντι στην Athens Kallithea. Οι «πράσινοι» έχουν σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη-πρόκριση με τη Λανς (2-0) στη League Phase του Conference League και στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους χωρίς… δράμα όπως συνέβη με τον Λεβαδειακό (1-0).

Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό μέχρι να «λυγίσουν» στο Φάληρο (2-1) και θέλουν να βάλουν δύσκολο σε άλλον έναν «μεγάλο». Ο Τετέ μετά το γκολ πρόκρισης με τη Λανς θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε άλλη μία νίκη, ανοίγοντας λογαριασμό και εντός συνόρων. Το γκολ του Βραζιλιάνου είναι σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα