Ενδεκάδα Ολυμπιακού: Η πιθανότητα για τη «συνταγή» α λα Μπράγκα στον αγώνα με τη Μάλμε

Το Ολυμπιακός - Μπράγκα

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να παραταχθεί στον δύσκολο αγώνα  της Σουηδίας με τα ίδια πρόσωπα που είχε στην επιβλητική του νίκη με την πορτογαλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να αντιμετωπίσει τη Μάλμε (το βράδυ της Πέμπτης στη Σουηδία). Στο 3-0 σε βάρος της Μπράγκα ο Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τους Πειραιώτες γύρισε στην 4άδα τη διάταξή του (σε σχέση με τον αγώνα με τη Λυών) έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα στην άμυνα. Οι Εσε και Μουζακίτης ήταν στον άξονα του Ολυμπιακού, ο Τσικίνιο πήγε ξανά σε ρόλο δεκαριού και οι Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Από τα παραπάνω πρόσωπα εκτιμάται πώς ο Ζέλσον - όπως και ο Γουίλιαν - θα είναι ΟΚ από τα ζητήματα που είχαν. Όπως και τα δεδομένα για τον Ρέτσο είναι πώς δεν έχει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από αυτό που του προέκυψε στο πόδι του την προπόνηση του Σαββάτου πριν τον Λεβαδειακό).

Σε επίπεδο καρτών δε υπάρχει μόνο ο Εσε που είναι στο όριο και έτσι εάν δεχθεί κίτρινη στο παιχνίδι της Σουηδίας θα χάσει τον επόμενο αγώνα στο League Phase του Europa. Άλλος παίκτης που να έχει τέτοιο θέμα με κάρτες δεν υφίσταται. Γενικότερα πάντως το τεχνικό επιτελείο περιμένει επιστροφές σε σχέση με τους παίκτες που ήταν off την προηγούμενη Κυριακή.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα