Στο όριο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, κλειδί ο Ελ Καμπί

Newsroom
eyrvph
Σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά υπόσχονται Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε Conference League και Europa League. Οι εκπρόσωποί μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα διψούν για νίκες!

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πανίσχυρη Τσέλσι στην 2η αγωνιστική του Conference League. Το «τριφύλλι», μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Μπορατς, φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη την Κυριακή με τον ΟΦΗ (0-1) στο Ηράκλειο απέκτησαν αυτοπεποίθηση και θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Το ματς θα έχει τακτική από την πλευρά του Ντιέγκο Αλόνσο με στόχο το μηδέν στην άμυνα που έφερε και την πρόκριση εις βάρος της Λανς στο ΟΑΚΑ. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.45.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς, μετά τις δύο ήττες από Γαλατασαράι και Στεάουα Βουκουρεστίου, ουσιαστικά «καίγονται» για τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνουν πίσω στη «μάχη» της πρόκρισης. Ο Ραζβάν Λουτσέκσου επιθετικά θα ρισκάρει και γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του στα δύσκολα αντιδρούν. Νίκη ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.95.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά σαλόνια θα ολοκληρωθεί (22:00) με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολη αποστολή στη Σουηδία και κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι έχουν από τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.
Η Μάλμε με τη νίκη επί της Καραμπάγκ (1-2) ανέκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας. Εκεί συνήθως παίζει επιθετικά. Ο Ολυμπιακός με το 3-0 κόντρα στην Μπράγκα απέδειξε ότι είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει και στο Europa League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει από τους παίκτες του ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα για να ξεχαστεί και η «γκέλα» (2-2) με τον Λεβαδειακό. Ο Ελ Καμπί επιθετικά είναι ικανός να ταλαιπωρήσει την άμυνα των Σουηδών. Anytime σκόρερ Ελ Καμπί σε απόδοση 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.Με

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα