EURO 2024, Γεωργία - Τουρκία: Ενας Αργεντινός διαιτητής στο ματς

Tέγιο
Θα το δούμε κι αυτό... O Φακούντο Τέγιο θα γίνει ο πρώτος διαιτητής εκτός UEFA που θα σφυρίξει αγώνα στο EURO 2024!

Ενας Αργεντινός διαιτητής στο Γεωργία - Τουρκία! Ναι, ένας Νοτιοαμερικανός θα σφυρίξει αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Φακούντο Τέγιο, γεννημένος στη Μπάια Μπλάνκα θα διευθύνει την αναμέτρηση και θα γράψει τη δική του ιστορία. Πως συνέβη αυτό; Η UEFA έχει συνάψει συμφωνία με την CONMEBOL, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται διαιτητές κι από τις δυο Ομοσπονδίες. Ο προηγούμενος Νοτιοαμερικάνος που είχε σφυρίξει αγώνα EURO ήταν ο Φερνάντο Ραπαλίνι πριν τρία χρόνια.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα πρέπει να είναι... ήρεμοι, μιας και ο Τέγιο είχε αποβάλει στο ματς της Ρασίνγκ με την Μπόκα δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Τέγιο είναι ένας έμπειρος αξιωματούχος που έχει σφυρίξει 146 αγώνες 1ης κατηγορίας στην Αργεντινή από το 2015. Ωστόσο, στο Μουντιάλ του Κατάρ ο Μπρούνο Φερνάντες τα... έχωσε, τονίζοντας πως αυτοί οι διαιτητές δεν έχουν την προσωπικότητα για τόσο μεγάλα ματς. «Οι δικοί μας διαιτητεύουν στο Champions League, άρα έχουν την ποιότητα και το επίπεδο να είναι εδώ. Υπάρχουν διαιτητές που δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό το είδος παιχνιδιού, δεν έχουν τον ρυθμό γι αυτό» είχε τονίσει ο Πορτογάλος μέσος για τον Τέγιο.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα