EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Μια «γροθιά» οι σύζυγοι των διεθνών για να «προστατεύσουν» τη νυν του Γουόκερ από την... πρώην

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Μια «γροθιά» οι σύζυγοι των διεθνών για να «προστατεύσουν» τη νυν του Γουόκερ από την... πρώην

Newsroom
Αγγλία, Σύζυγοι - EURO 2024
Όπως πάντα ενωμένες οι σύζυγοι των διεθνών της Αγγλίας, είναι έτοιμες να... προστατεύσουν τη νυν σύντροφο του Κάιλ Γουόκερ από μια άβολη συνάντηση με την πρώην του στο Γκεζελκίρχεν.

Αγγλία και Σλοβακία μετρούν αντίστροφα για τη μεταξύ τους «μονομαχία» στους «16» του EURO 2024. Όσο όμως οι ποδοσφαιριστές των Τριών Λιονταριών ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι, οι σύζυγοί τους έχουν διαφορετικές... έγνοιες.

Οι «Wags» της Αγγλίας - όπως ονομάζονται (wives and girlfriends) - ακολουθούν ως μια μεγάλη παρέα τους αγαπημένους τους, ειδικά στα μεγάλα τουρνουά και φυσικά έχουν συνάψει στενές σχέσεις μεταξύ τους. Τόσο που είναι έτοιμες να «αλληλοπροστατευθούν».

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Sun, οι σύντροφοι των Πίκφορντ, Σο και Σάκα έχουν υποσχεθεί στην Άνι Κίλνερ, σύζυγο του Κάιλ Γουόκερ, πως θα «βρεθούν στο πλευρό της» για να την υποστηρίξουν σε μια πιθανή... άβολη συνάντηση με την πρώην του Άγγλου δεξιού μπακ, Λόριν Γκουντμαν.

Ο Γουόκερ έχει τρία παιδιά με την Άνι και άλλα δύο με τη Λόριν, μόνο που έγινε γνωστό πριν λίγους μήνες πως είναι ο πατέρας του δεύτερου γιου της τελευταίας, με την οποία απάτησε τη σύζυγό του!

Φυσικά αυτό έχει δημιουργήσει ένα πολύ τεταμένο κλίμα στις τάξεις των συντρόφων των διεθνών. Πολλές εξ αυτών δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη Λόριν και για αυτό θέλουν να προστατεύσουν την Άνι, μιας και η πρώτη δεν διστάζει να δίνει το «παρών» στο γήπεδο με τα παιδιά της για χάρη του Γουόκερ, τραβώντας τα βλέμματα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα