Ο Τσαντσάρεβιτς στο Gazzetta για το ΑΕΚ - Νόα: «Στον φορ έστελνα την μπάλα...»

Ο Τσαντσάρεβιτς στο Gazzetta για το ΑΕΚ - Νόα: «Στον φορ έστελνα την μπάλα...»

Νόα

bet365

Ο γκολκίπερ της Νόα, Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών και το Gazzetta έμαθε από τον Σέρβο για το τι ήθελε να κάνει στη φάση του απίθανου τέρματος που πέτυχε...

Το γκολ του Ογκνιεν Τσαντσάρεβιτς έκανε τον γύρο του κόσμου, ο γκολκίπερ της Νόα πέτυχε κάτι που σπάνια θα δεις στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Τέρμα από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη και η ομάδα της Αρμενίας μπήκε με… αέρα στη μάχη της πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Φαβορί για να περάσει; Η ΑΕΚ, όμως η Νόα από το πουθενά πρόσθεσε άγχος στην Ένωση.

Οσον αφορά τον Στρακόσα, ο έμπειρος γκολκίπερ δείχνει ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον εκνευρισμό που του δημιουργεί η πίεση του αντιπάλου, γεγονός που στοιχίζει στην ΑΕΚ. Το Gazzetta επικοινώνησε με τον παίκτη που έγραψε τη δική του ιστορία στην αναμέτρηση της Αρμενίας, τον 34χρονο γκολκίπερ, Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς, με τον Σέρβο να παραμένει… σοκαρισμένος από τα επιτεύγματά του.

- Ηταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Νόα;

Ηταν μια σπουδαία νίκη, φυσικά και ήταν η μεγαλύτερη του συλλόγου. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτό που πέτυχαμε απέναντι σε ένα σπουδαίο κλαμπ. Η ΑΕΚ έχει ιστορία, έναν εξαιρετικό προπονητή, δυνατό ρόστερ. Πραγματικά κάναμε εξαιρετική δουλειά.

- Πόσες φορές έχεις παρακολουθήσει το γκολ που πέτυχες;

Πολλές, πάρα πολλές, προσπαθώ να καταλάβω αυτό που συνέβη. Είναι παντού και είμαι ευτυχισμένος. Νομίζω πως θα το ξαναδώ αρκετά και σήμερα, έπειτα θα ρίξουμε βάρος στον επαναληπτικό.

- Παίρνεις την μπάλα και κάνει το βολέ. Την παρακολουθείς να κατευθύνεται στην αντίπαλη εστία και μετά στο τέρμα. Εδινες πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο;

Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά δυνατό σουτ, τα βολέ μου είναι καλά, αλλά μη γελιόμαστε, τον επιθετικό έψαχνα να βρω. Ηταν όμως αρκετά δυνατό, ο αέρας έδωσε μεγάλη ώθηση στην μπάλα και… γκολ. Κανείς γκολκίπερ δεν μπορεί να περιμένει κάτι τέτοιο. Είναι σκληρό όταν συμβαίνει στον αντίπαλο γκολκίπερ.

- Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Είναι τρελά τα συναισθήματα, ήταν ένα απίθανο γκολ και μια σπουδαία νίκη. Είμαι ευτυχισμένος, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στα επόμενα ματς. Πανηγύρισα μαζί με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, κοιτούσαμε μαζί ξανά το γκολ και δεν το πιστεύαμε.

- Μίλησες με τον Στρακόσα;

Όπως είναι δύσκολο για τον αντίπαλο γκολκίπερ να δέχεται ένα τέτοιο γκολ. Ηθελα να μιλήσω μαζί του μετά το ματς, όμως με προσπέρασε γρήγορα χωρίς να τον προλάβω. Ηταν μια κακιά στιγμή… Εχει τον απόλυτο σεβασμό μου, είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ με μεγάλες παραστάσεις.

- Και γκολ και ασίστ σε ένα ματς. Ψάχνουμε αν το έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος γκολκίπερ…

Ειλικρινά και γω δεν θυμάμαι κάποιον άλλον να έχει πετύχει κάτι ανάλογο. Αισθάνομαι τρομερά, αλλά πρέπει να ηρεμήσω να αφήσω στην άκρη ότι έχω πετύχει σε αυτό το ματς και να συγκεντρωθώ στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Αν πετύχουμε τον στόχο μας θα είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος.

- Μετά από αυτό το 3-1 πόσο έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες πρόκρισης της Νόα;

Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά το φαβορί παραμένει η ΑΕΚ. Θα το τονίσω ξανά, ο αντίπαλός μας έχει πολύ δυνατό ρόστερ, έναν εξαιρετικό κόουτς και μια καυτή έδρα. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε, πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας.

- Πως περιμένεις την αντίδραση της ΑΕΚ; Παίκτες όπως ο Λαμέλα και ο Περέιρα ίσως παίξουν βασικοί…

Περιμένουμε τρελή πίεση από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να γυρίσει άμεσα την εις βάρος της κατάσταση και η ποιότητα παικτών όπως ο Λαμέλα βοηθά. Θα δώσουμε όμως τα πάντα, θα παίξουμε ακόμα πιο πειθαρχημένα. Είναι η ευκαιρία μας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα