Ολυμπιακός: Υποψήφιοι για βασικοί με Τσουκαρίτσκι ο Μπιελ και ο Κίνι ως αντί-Ροντινέι, σκέψη και για Σκάρπα

Ο Μπιελ

bet365

Διαφοροποιήσεις στο βασικό του πλάνο θα έχει ο Ισπανός τεχνικός στον Ολυμπιακό που δεν θα έχει διαθέσιμο με την ομάδα της Τσουκαρίτσκι τον τιμωρημένο Ροντινέι.

Στο 1-1 με τη Γκενκ στο Βέλγιο ο Μαρτίνεθ είχε μόνο μία αλλαγή σχετικά με την πρώτη αναμέτρηση με τους Βέλγους στο Φάληρο. Αυτή του Καμπί αντί του Αραμπί.

Ο σχηματισμός είχε ως εξής: τέρμα ο Πασχαλάκης, άμυνα με Ροντινέι, Ρέτσο, Φρέιρε και Κίνι, στο κέντρο Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Καρβάλιο και επίθεση με Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί. Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον αγώνα της Πέμπτης με τη Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο, όπου θα έχει αλλαγές για άλλη μία φορά.

Στην άμυνα ο Ροντινέι είναι εκτός καθώς είχε αποβληθεί στον αγώνα του Βελγίου. Άρα ο Κίνι είναι το φαβορί να πάρει τη θέση του. Άλλη εναλλακτική θα ήταν να παίξει δεξί μπακ ο Βρουσάι και ξανά αριστερά ο Κίνι. Αλλιώς δεξιά ο Κίνι και αριστερά ο Ραμόν.

Αφήνοντας την άμυνα και πηγαίνοντας στο κέντρο ο Σκάρπα που άφησε ικανοποιημένο τον Ισπανό τεχνικό - σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε - είναι ένα ακόμα πρόσωπο που έχει πιθανότητες για βασικός. Υπάρχει δηλαδή μία τέτοια σκέψη αλλιώς για τον άξονα υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως του Αλεξανδρόπουλου. Ο Μπιελ μετά το γκολ του με τον Πανσερραϊκό είναι ένας δυνατός υποψήφιος για τα άκρα για να πάει στο άλλο... φτερό ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Αραμπί (έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Καμπί).

Άρα μία εκτίμηση 11άδας έχει ως εξής: Πασχαλάκης γκολκίπερ, άμυνα με Ραμόν, Φρέιρε, Ρέτσο και Κίνι, κέντρο με Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Σκάρπα ή έναν εκ των άλλων χαφ όπως τον Αλεξανδρόπουλο και επίθεση με Μπιελ, Φορτούνη και Αραμπί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα