Ολυμπιακός: Οι τελικές αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ για τη Μάλμε και μία βασική σκέψη του (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει το πρωί της Τετάρτης την αποστολή που θα βρεθεί στη Σουηδία για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για τη Σουηδία και για τον αγώνα που έχει μπροστά του με αντίπαλο τη Μαλμε. Ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του είχε δώσει ρεπό την Τρίτη στους παίκτες του (όπου στον Ρέντη πήγαν κυρίως οι παίκτες με ζητήματα ετοιμότητας) και θα βγάλει αποστολή για την αναμέτρηση το πρωί της Τετάρτης, ήτοι την ημέρα που θα ταξιδέψει για τη Σουηδία η αποστολή. Έτσι οι τελικές του αποφάσεις επί της αποστολής θα υπάρξουν την Τετάρτη.

Υπάρχει ήδη η εκτίμηση πώς οι Ρέτσος, Ζέλσον και Γουίλιαν θα είναι ΟΚ για την αποστολή ενώ θα χρειαστεί να διαπιστωθεί και το level ετοιμότητας όλων των παικτών και και βέβαια και όσων έπαιξαν απέναντι στον Λεβαδειακό. Από εκεί και πέρα μένει να επιβεβαιωθεί εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τελευταίας στιγμής το εάν θα επικρατήσει μία βασική σκέψη του τεχνικού επιτελείου για να υπάρξει η ίδια ή σχεδόν η ίδια 11άδα του αγώνα κόντρα στη Μπράγκα. Πρόκειται για ένα πλάνο που υπάρχει στο μυαλό του Βάσκου κόουτς και των συνεργατών του ωστόσο εκτός από το θέμα των διαθέσιμων επιλογών θα υπάρχει και η προπόνηση της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:

Τετάρτη 23/10

 

12:30 Προπόνηση της Malmö στο «Malmö New Stadium».

14:00 Συνέντευξη Τύπου της Malmö στο «Malmö New Stadium».

19:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Malmö New Stadium». Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ζέλσον Μαρτίνς.

20:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Malmö New Stadium».

Πέμπτη 23/10

22:00 Malmö – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

- To Gazzetta θα βρίσκεται στη Σουηδία και θα σας μεταφέρει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση και την Παρασκευή επί σουηδικού εδάφους πριν τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα