Τα εισιτήρια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ για όλους τους κατόχους διαρκείας

Newsroom
Θρίλερ της τελευταίας στιγμής με την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Από τις 15.00 έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων που έχει στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford».

Η δεύτερη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων για την σπουδαία αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του League Phase στο Europa League περιλαμβάνει τους κατόχους πληρωμένων (όχι χορηγικών) διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της δεύτερης περιόδου πώλησης των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford για την 4η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League 2024-25, που θα διεξαχθεί στις 07.11 στην Αγγλία στις 20:00, τοπική ώρα και η οποία θα διαρκέσει από την Τετάρτη (23.10) στις 15:00 μέχρι εξαντλήσεως.

Η δεύτερη περίοδος αφορά αποκλειστικά τους κατόχους πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας των θυρών Θυρών 1, 2, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους στο πεδίο «κωδικός κουπονιού» πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλαμβάνει το εισιτήριο του στο δηλωθέν email.

 
ΚατηγορίαΤιμές
Away Sector41 €

*Περίοδος Διάθεσης: Τετάρτη 23.10, 15:00 έως εξαντλήσεως.

Κανάλι Πώλησης

  1. A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διευκρινίσεις

  1. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αγοράζουν 1 εισιτήριο αυστηρά για προσωπική χρήση
  2. Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός του 1 εισιτηρίου ανά λογαριασμό.
  3. Από τη διαδικασία αγοράς εξαιρούνται όλοι οι κάτοχοι δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας.

Τρόποι Επικοινωνίας

Email : [email protected]

Τηλέφωνο : 2310954099 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00)»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα