Ενδεκάδα Ολυμπιακού: Η εκδοχή του ίδιου αρχικού σχήματος με Μπράγκα και η πιθανότητα έκπληξης (vids)

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία χρονικά προπόνησή του πριν τη Μάλμε το βράδυ της Τετάρτης και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει κάνει τις σκέψεις του. Μάλμε - αποστολή: Δημήτρης Τομαράς.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μάλμε (το βράδυ της Πέμπτης στη Σουηδία) στην 3η αγωνιστική του League Phase του Europa. Στο 3-0 σε βάρος της Μπράγκα στο Φάληρο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τον Ολυμπιακό είχε 4άδα στη διάταξή του σε επίπεδο άμυνας (σε σχέση με τον αγώνα με τη Λυών) έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγα στην άμυνα.

Οι Εσε και Μουζακίτης ήταν στον άξονα του Ολυμπιακού, ο Τσικίνιο πήγε ξανά σε ρόλο δεκαριού και οι Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης. Η παραπάνω αγωνιστική εκδοχή συνεχίζει να είναι μία εκ των βασικών σκέψεων του προπονητικού staff των Ερυθρόλευκων. Υπάρχει όμως και το... παράθυρο των εκπλήξεων ή της έκπληξης αναφορικά με αυτή τη συνθήκη.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να χριστεί βασικός ο Μασούρας μαζί με τον Ζέλσον στα 2... φτερά της επίθεσης και ενώ προφανώς έχει κατά νου και άλλα πρόσωπα ο Βάσκος κόουτς. Γενικά οι δοκιμές που έχουν γίνει είναι διάφορες. Ακόμα και με τον Πιρόλα βασικό στόπερ ή εν μέσω ασκήσεων κυκλοφορίας. Ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος και μέσω των δηλώσεών του πώς το το σύνολό του καλείται να έχει συγκέντρωση, σταθερότητα αλλά και το μυαλό του μόνο σε αυτήν την αναμέτρηση. Ως προς τις κάρτες ο μόνος που βρίσκεται στο όριο των καρτών είναι Εσε.

 

Να υπενθυμιστεί ότι στην αποστολή για τον αγώνα στη Σουηδία είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Μπακούλας, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλας, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ρέτσος, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν και Γιάρεμτσουκ.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα