Ολυμπιακός: Η «ελληνική» Μάλμε και η δίψα του κόσμου να στηρίξει την ομάδα

Ο Ολυμπιακός

bet365

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν μέσω Κοπεγχάγης και Γερμανίας για να βρεθούν στη σουηδική πόλη, που έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Μάλμε - αποστολή: Δημήτρης Τομαράς.

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στο γήπεδο της Μάλμε το βράδυ της Πέμπτης (22.00) για να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της κόντρα στον σουηδικό σύλλογο. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό πώς αρκετοί έχουν μεταβεί στην πόλη από την Τετάρτη. Υπάρχουν φίλαθλοι που μετέβησαν στη Σουηδία μέσω Κοπεγχάγης αλλά και μέσω Γερμανίας και ενώ θα υπάρχουν οπαδοί των Πειραιωτών και από τη Σουηδία και από άλλες χώρες.

Ο Ολυμπιακός - που έκανε την προπόνησή του στη Σουηδία την Τετάρτη και θα κάνει εκεί προπόνηση κα την Παρασκευή - λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε για τον αγώνα πήρε και το μάξιμουμ από πλευράς εισιτηρίων. Το Μάλμε είναι γενικά μία πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο αλλά και με ελληνικά μαγαζιά.

Η παρουσία γενικά των Ελλήνων γινόταν αντιληπτή τις παραμονές του αγώνα και ειδικά στο κέντρο της πόλης. Γενικότερα η Σουηδία είναι μία χώρα στην οποία μένουν μόνιμα ουκ ολίγοι Έλληνες. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο στοιχείο σε σχέση με την πόλη. Το πώς είναι δομημένη για να κυκλοφορεί ο κόσμος σε όλους τους δρόμους με ποδήλατα. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των ποδηλάτων που σε φανάρια έβλεπε κανείς... μποτιλιάρισμα από τα ποδήλατα.

Το ποδήλατο

Όσο για το καιρό; Το κρύο ήταν αισθητό το βράδυ της Τετάρτης με τις θερμοκρασίες πάντως να αναμένονται πιο χαμηλές την Πέμπτη. Εκτιμάται πώς την ώρα του αγώνα (22.00) η θερμοκρασία θα είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου και ίσως και λίγο παρακάτω.

@Photo credits: INTIME, INTIME SPORTS / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα