Ολυμπιακός: Η οδηγία των scouts προς το τεχνικό team της Μάλμε να «κλείσει» τον κινητήριο μοχλό Εσε (vids)

Ο Εσε

bet365

Ο Σαντιάγκο Εσε με βάση τις αναφορές του τμήματος scouting της Μάλμε είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλμε- αποστολή: Δημήτρης Τομαράς.

Εάν υπάρχει ένας παίκτης που ανησυχεί περισσότερο τους Σουηδούς της Μάλμε αυτός είναι ο Εσε. Ο Αργεντίνος χαφ του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις οδηγίες του τμήματος scouting των γηπεδούχων του αγώνα της Πέμπτης είναι ο πιο κομβικός παίκτης του. Αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του άξονα των Ερυθρόλευκων και εκ των κορυφαίων παικτών του υπάρχοντος ρόστερ τους.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η οδηγία προς το τεχνικό staff είναι να... κλειδώσει τον Σαντιάγκο Εσε. Και με αυτόν τον τρόπο να επιχειρήσει να.. βραχυκυκλώσει τον πειραϊκό σύλλογο. Το report των Σουηδών δεν στέκεται μόνο στις αμυντικές αρετές του διεθνούς χαφ αλλά και στην επιδραστικότητά του στην κυκλοφορία και παιχνίδι των Πειραιωτών καθώς πολλές μπάλες περνάνε από τα πόδια του. Είναι πάντως άξιο αναφοράς πώς σε ένα σύνολο που έχει παίκτες όπως ο Ζέλσον, ο Ελ Καμπί και όχι μόνο οι Σουηδοί έχουν επικεντρωθεί στον Εσε που δεδομένα είναι ένας φοβερά ποιοτικός χαφ.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα